Qui som

Qui som?

PisosTarragona.cat és una iniciativa de 'Cercadors Immobiliaris S.L.' una societat participada per periodistes, economistes, advocats, i empresaris de la comunicació i el màrqueting de la província de Tarragona, forma part del Grup Ecoticias S.L. que té 18 diaris digitals en la XARXA i una experiència de més de 15 anys en projectes similars.

El nostre equip és 'multidisciplinar', acostumat a nous reptes, i resolt, el nostre objectiu és arribar al TARGET que a qualsevol immobiliària radicada a les nostres comarques li pugui generar negoci, i que a qualsevol persona que busqui una resposta immobiliària.

El nostre àmbit és proper, circumscrit a la província, de proximitat, volem traslladar tota l'oferta provincial en un 'CERCADOR' específic, que no només aporti la informació que ja està disponible a la XARXA sinó també la que proposem amb fórmules de venda ‘innovadores’ i trencant el 'establert' per ser una 'alternativa' o / i 'complement' indispensable als ‘BUSCADORS’ tradicionals.

Només entenem un posicionament de PisosTarragona.cat a Google en una ubicació de privilegi en les recerques relacionades amb qualsevol localitat de la província, el nostre públic objectiu és tant el que ja resideix a les nostres comarques, com el que vol i té interès a residir-hi .

Oferim informació d'ofertes, propostes, vendes, traspassos, i lloguers, però també sobre el ‘llar’.

Apostem per la informació ‘ÚTIL’ i actualitzada.

Sabem que necessiten els nostres usuaris i clients, coneixem a fons el mercat de la província de Tarragona, i estem en disposició de donar resposta a les necessitats dels nostres interlocutors, ens ajustem a qualsevol pressupost o demanda, proposem activament, i en el nostre ADN priva la 'proactivitat' i especialment el 'retorn de la inversió publicitària'.

Benvinguts al 'ÚNIC CERCADOR DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA'.

Copyright 2016 | PisosTarragona.cat | Una iniciativa empresarial de Buscadores Inmobiliarios S.L. i Grupo ECOticias S.L. - Avís legal - Qui som


Aquest lloc web utilitza cookies per
millorar la teva experiència de navegació

CONTINUAR