Pisos i Cases a Alcover

Alcover és municipi situat a la part occidental de la regió de l'Alt Camp, al peu de les muntanyes de Prades. Es creua pel riu Glorieta, afluent del riu Francolí, que també travessa part aquesta població. Alcover està a 243 metres sobre el nivell del mar. Des de la seva majestuosa Torre campanar de l'església de la nostra Senyora de l'Assumpció o de la nova església, es pot veure tota la plana del Camp de Tarragona, incloent el mar Mediterrani.

L'any 1127 en Ramon Berenguer III i Oleguer de Barcelona i van prendre la ciutat als almohades i va començar així la repoblació per butlla papal signada per Anastasius IV el 25 de març de 1154.

Alcover va pertànyer a la vegueria de Tarragona fins a l'any 1716, després va formar part del corregiment de Tarragona des de l'any 1716 fins 1833.

Alcover va prendre part pel príncep de Viana durant la guerra civil catalana del segle XV. En 1809, durant la guerra francesa, Alcover es va convertir en la famosa batalla del pont de la ciutat.

 
 

NIU DE L'ÀLIGA

Us anem a descobrir una de les excursions més populars que hi ha a les muntanyes de Prades, es tracta dels salts d'aigua més bells del riu Glorieta, el Niu de l'Àliga i les Fonts del Glorieta.

És una excursió molt fàcil i molt apropiada per fer-la amb nens petits. En total hi ha 11 quilòmetres, sumant l'anada i la tornada i una desnivell acumulat de 300 m. Tenint en compte que anirem amb nens petits, el total del recorregut ens prendrà unes 5 hores.

La ruta comença a la capella del Remei. Per arribar-hi, que es troba situada al poble d'Alcover i un cop allà seguir les indicacions. Des d'allà començarem a caminar i en uns 10 minuts arribem a Mas Forés. Aquesta propietat és propietat del Consell Municipal i conserva un antic molí d'oli i un celler de vi.


Els nostres habitatges de lloguer

Els immobles de lloguer a Alcover.

Copyright 2016 | PisosTarragona.cat | Una iniciativa empresarial de Buscadores Inmobiliarios S.L. i Grupo ECOticias S.L. - Avís legal - Qui som


Aquest lloc web utilitza cookies per
millorar la teva experiència de navegació

CONTINUAR